Dolar 32,2422
Euro 34,9710
Altın 2.448,36
BİST 10.171,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 23°C
Paz 25°C

Deneyi̇mli̇ Vatandaşların Sıcak Yuvası “Meti̇n Özöğüt”

TEPEBAŞI BELEDİYESİ METİN ÖZÖĞÜT YAŞAM MERKEZİ, DENEYİMLİ VATANDAŞLARA SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE SICAK BİR YUVA OLMAYA DEVAM EDİYOR.

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi, deneyimli vatandaşlara sağlık ve huzur içinde sıcak bir yuva olmaya devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Vatandaşlar günlerini keyifli, sağlıklı ve huzurlu biçimde geçiriyor. Tesiste 34 tane 3 kişilik oda, 2 adet 2 kişilik oda ve 33 metrekarelik özel bakım odası yer alıyor. Bodrum, zemin ve birinci kattan oluşan merkez; mutfak, çamaşırhane, soğuk hava deposu, sığınak, çok amaçlı salon, yemek salonu, dinlenme ve TV salonu, fizyoterapi salonu, sağlık atölyesi, doktor odası, revir gibi alanları ile misafirlerine hizmet sağlıyor. 106 yatak kapasitesine sahip olan ve toplam 4 bin 684 metrekare inşaat alanı üzerinde oluşturulan merkezde kalan vatandaşlar da Özöğüt ailesine ve Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.

Zincirlikuyu Mahallesi’nde bulunan Metin Özöğüt Yaşam Merkezi hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından Tepebaşı Belediyesi’ne ulaşabiliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.