Dolar 32,4786
Euro 34,8322
Altın 2.442,76
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 14°C

Daha fazla kadına istihdam sağlanmalı

Daha fazla kadına istihdam sağlanmalı
2

Yerli ve global teknoloji şirketi Medianova’nın ana sponsorluğunu üstlendiği ‘Genç Kadın İstihdamı ve Yeni Ekonomi Zirvesi’ İstanbul’da gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) İstihdam Çalışma Grubu liderliğinde, İstanbul Ekonomi Araştırma şirketi iş birliği ile hazırlanan ‘Genç Kadın İstihdamı ve Yeni Ekonomi Araştırma Raporu’nun açıklandığı zirvede; teknolojide kadın ve genç istihdamının öneminin altı çizildi.

Etkinlikte söz alan Medianova CEO’su Serkan Sevim, “Genç istihdamını ve üniversite öğrencilerini desteklemek şirket kültürümüzün bir parçası. Bu kapsamda; ‘Genç Yetenek’ programımızla üniversite öğrencilerine yarı zamanlı iş olanağı sağlamayı sürdürüyoruz. Güçlü ve mutlu bir gelecek için daha fazla yetkin kadına istihdam sağlanmalı.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.