Dolar 32,5217
Euro 34,7908
Altın 2.440,14
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Cumhuri̇yet Meydanındaki̇ Kutlamalar Coşkuyla Sürüyor

BOZÜYÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN, İLÇENİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 100’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ, CUMHURİYET MEYDANI’NDA COŞKUYLA DEVAM ETTİ.

Bozüyük Belediyesi tarafından, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünü kutlama etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla devam etti.

Kurumsal Web Tasarım

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen kurtuluş günleri etkinliklerinin 8’inci akşamında, genç yeteneklere fırsat veren “Sahne Senin, Yıldız Sensin” bölümünde ilk olarak Grup Denek sahne aldı. Beğeni ile izlenen ve yoğun alkış alan müzik grubuna, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karasu çiçek takdim ederek, başarılarının devamını diledi. Programda daha sonra DJ Musa Urhal sahne alarak canlı performansını sergiledi.

Programın sonunda sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, “Harikasın Bozüyük, müthişsiniz gençler, harikasın DJ Musa. Bu performansa, bu enerjiye Bozüyük Belediyesi olarak çok teşekkür ederiz. Biliyorsunuz bu akşam Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliklerimizin sonuncusu, gerçek bir final oldu. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sevgili gençler kurtuluşumuzun ve zaferimizin 100’üncü yılı etkinliklerine yarın akşam Murat Boz konseri ile devam edeceğiz, ancak yaklaşmakta olan 2023 içerisinde çok daha büyük bir olayı cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılını hep beraber kutlayacağız inşallah. Bu Cumhuriyet Meydanı 2023 yılı içerisinde cumhuriyetimize yakışır bir biçimde sizinle birlikte kutlayacağız. Belki bu etkinlikleri yeni yapılan Çarşı Meydanı’nda kutlayacağız inşallah. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında yolun üzerinden geçecek olan tramvayla, yapacağımız konvoylarla, fener alaylarıyla sizlerle beraber kutlayacağız. Ben sizlere her şey için çok teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.