Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Creatine Ürünleri Ne İşe Yarar?

Creatine Ürünleri Ne İşe Yarar?
2

Nutriking Creatine olarak bilinen ürün bir spor performans arttırmaya yönelik olan bir üründür. Özellikle spor yapan sporcun kişilerin tüketmesi gereken bir ürün olmakla birlikte, spora başlamış olan ve yoğun antrenman yapan kişilerin de kullandıkları bir üründür. Düzenli kullanıldığında kişinin spor esnasında kolaylıkla yorulmamasını ve akabinde güç artışına destek sağlar.

Kurumsal Web Tasarım

Kişinin daha fazla enerjiye ve dayanıklılık gücüne sahip olmasını sağlar. Bundan dolayı da kas yapmak isteyen kişilerin tercih etmiş oldukları bir spor destek ürünüdür. Creatine King, kolaylıkla çözünen bir formülü bulunur ve bu şekilde içimi kolay olur.

Creatine Nasıl Kullanılır?

Creatine King, adlı ürün kas büyümesi için kullanılır. Aynı zamanda kas gücünün arttırılmasını isteyen kişiler tarafından kullanılması gerekli olan bir üründür. Bu ürünün kullanımı her gün olmak üzere bir bardak suyla karıştırılıp kullanılır. İçimi yumuşak ve tadı da kötü olan bir ürün değildir. Yoğun antrenman yapan kişilerin yorgun hissetmemesini sağlar. Sporcuların ilk tercih etmiş olduğu ürünlerin başında gelir.

Kreatin Nedir?

Kreatin özellikle sporcuların tercih etmiş olduğu bir takviye üründür. Popüler bir sporcu takviyesi olan bu ürün kişinin vücudunda olan enerjinin artmasını sağlar. Dolayısıyla kişi uzun süre yorulmadan spor ve antrenman yapabilir. Sporcu kişiler özellikle spor yaptıkları zaman diliminde kreatin mono hidrat gibi besin takviyeleri alarak spor performanslarını artırabilirler.

Bu ürünün kullanımı sırasında kişinin kas büyümesi gelişir ve kas gelişimi artan kişide güç ve dayanıklılık artar.

  • %100 saf kreatin mono hidrat içermektedir.
  • Creatine adlı ürün BCAA amino asit içermektedir.
  • Sprintler HIT antrenmanı gibi yüksek yoğunluğa sahip olan aktivitilerde özellikle bu ürün performans arttırmaya yöneliktir.

Bu şekilde yararları olan Creatine takviyesi Nutriking sitesinden kolaylıkla alınabilir.

Cretaine Faydaları Nelerdir?

Creatine adlı spor takviyesi ürününün çok sayıda faydası bulunmaktadır. Bu faydalar şu şekildedir:

  • Hasar Onarma: Özellikle yoğun şekilde spor yapan veyahut antrenman yapan kişilerde zaman zaman birtakım yaralanmalar oluşabilir. Lakin kreatine takviyesi içeriğinde yer alan antioksidanlar ile yaralanmalara veya kaslarda olan hasarlara, kramplara karşı oldukça olumlu fayda gösterir.
  • Yaşlılığı Önleme: Kreatin son dönemlerde cilt bakım ürünlerinde de olumlu etki göstermektedir:
  • Kas Oranının Arttırılması: Kreatin adlı ürün protein açıdan olumlu etkiler yaratır ve kişinin vücudundaki kas kütlesinin iyi şekilde arttırılmasını sağlar.
  • Beyin Fonksiyonlarını Geliştirme: Kreatin adlı ürün özellikle yaşlılıkta beyin fonksiyonlarının iyileşmesine ve epilepsi, alzheımer gibi sinirsel rahatsızlıklarının oluşmasını önlemektedir.
  • Depresyonu Önleyici: Depresyon tedavisi gören kadınlar üzerinde olumlu etkisi olduğu görülen Kreatine, bu nedenle de sık kullanılır.

Creatine adlı sporcu takviyesi kişinin spor esnasında kolaylıkla yorulmamasını sağlarken aynı zamanda kişinin ruhsal sağlığına da olumlu katkı yapar. Creatine takviyesi için https://nutriking.com.tr/creatine/ sitesini inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.