Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Çocuklar Resi̇m Yapmayı Çok Sevi̇yor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ FEVZİ ÇAKMAK BELDE EVİ’NDE DÜZENLENEN RESİM KURSUNDA ÇOCUKLAR, YETENEKLERİNİ GELİŞTİRİRKEN KEYİFLİ BİR ORTAMDA SOSYALLEŞMENİN TADINI ÇIKARIYOR.

Tepebaşı Belediyesi Fevzi Çakmak Belde Evi’nde düzenlenen resim kursunda çocuklar, yeteneklerini geliştirirken keyifli bir ortamda sosyalleşmenin tadını çıkarıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi, gerçekleştirdiği kurslar ile kent sakini çocuklar için faydalı etkinlikler sunmaya devam ediyor. Fevzi Çakmak Belde Evi’nde gerçekleştirilen resim kursu da çocukların yoğun ilgisi ile devam ediyor. 7-14 yaş arası 30 çocuk, sulu boya, pastel boya, kalem boya gibi temel resim tekniklerini öğreniyor. Belde Evleri’nde düzenlenen kurslar sayesinde, nezih bir ortamda kendilerini geliştirmekten ve sosyalleşmekten memnun olduğunu belirten çocuklar ve aileleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a da teşekkürlerini iletiyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.