Dolar 32,2544
Euro 34,6914
Altın 2.403,21
BİST 10.270,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 13°C
Paz 15°C

Çocuklar bayram sevincini Tepebaşı’nda yaşıyor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ 23 NİSAN ÇOCUK SANAT VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN ETKİNLİKTE YAZAR GÜLİSTAN YILDIZ MENTEŞ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Çocuklar bayram sevincini Tepebaşı’nda yaşıyor
2

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yazar Gülistan Yıldız Menteş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarla bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Son olarak çocuk kitapları yazarı Gülistan Yıldız Menteş’in katılımıyla, 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde bir söyleşi düzenlendi. Menteş, söyleşide, çocuklarla oyunlar oynayarak, şarkılar söyledi. Daha sonra Menteş, çocukların merak ettiği soruları da cevaplandırırken, “Mutlu Tukan Kuşu” adlı kitabını imzaladı. 10. Yıl Marşı’nın hep bir ağızdan söylenmesiyle sona eren etkinliğe, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır, çocuklar ve aileleri katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.