Dolar 32,2462
Euro 34,7402
Altın 2.378,46
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 13°C

Çocuklar babaları ile bu kampta buluştu

BABA&ÇOCUK KAMPI’NDA BABALAR ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE HEYECAN DOLU BİR HAFTA SONU GEÇİRDİ.

Çocuklar babaları ile bu kampta buluştu
2

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz’un 100. yılı çerçevesinde Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü işbirliği ile düzenlenen Baba&Çocuk Kampı’nda babalar çocuklarıyla birlikte heyecan dolu bir hafta sonu geçirdi. 8 ilden 15 karavan, 96 çadır olmak üzere 300’ü aşkın katılımcı “Baba Çocuk Kampı”nda buluştu.

Kurumsal Web Tasarım

Afyon Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte çadırlar kuruldu, kamp ateşi yakıldı. Çocuk tiyatrolarının yanı sıra açık hava sinemasıyla geçen kamp akşamlarının gündüz bölümünde farklı yarışlar ve nostaljik oyunlar oynandı. Kamp süresinde Ayazini Metropolisi ve Kocatepe Anıtı gezileri düzenlendi.

Kampta babalar çocuklarıyla güzel ve hoşça bir hafta sonu geçirdi. Çadırda kalıp, birlikte oyunlar oynadılar. Birlikte yarışmalara girip, birlikte gezilere katıldılar. Organizasyonun bundan sonra devamını da isteyen babalar ve çocuklar kampın sonunda güzel anılarla Afyonkarahisar’dan ayrıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.