Dolar 32,3662
Euro 34,7279
Altın 2.400,66
BİST 10.170,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 11°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Çelik Ev Nedir?

Çelik ev modelleri geleneksel ev modellerine göre daha avantajlıdır. Çelik ev modellerinin taşıma görevi üstlenen duvarları çelik profilden yapılmıştır.

Çelik Ev Nedir?
2

Çelik ev modelleri geleneksel ev modellerine göre daha avantajlıdır. Çelik ev modellerinin taşıma görevi üstlenen duvarları çelik profilden yapılmıştır. Döşeme ve çatı panelleri ankraj kurallarına göre birleştirilip çelik ev, çelik taşıyıcı sistemler ile oluşturulur. Çelik ev satın almak isteyen kişiler bu evlerin prefabrik ev olup olmadığını da merak ederler. Fakat çelik evler prefabrik evlerden farklı yapılardır.

Kurumsal Web Tasarım

Çelik evler Protas Çelik Ev firması ile oldukça sağlam bir şekilde tasarlanıyor. Çelik ev satın almak istediğinizde Protas firmasının internet adresine giriş yapabilirsiniz. Burada çelik ev fiyatları hakkında da detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Firmanın ana sayfasında bulunan whatsapp butonuna basarak çelik ev fiyatlarını detaylı bir şekilde öğrenebilme fırsatına sahip olursunuz.

Çelik ev modelleri

Çelik villa oldukça şık bir görüntüye sahip olan bu ev modeli dört mevsim kullanılma konforu sağlıyor. Protas firmasının internet adresine giriş yaptığınızda çelik ev ve çelik villa modelleri hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabiliyorsunuz.

Protas çalışma ekibi çelik profillerini atölyede montajlayıp sahada birleştirir. Daha sonra iskele, beton, duvar, sıva işleri gerekmeden hızlı bir şekilde çelik eviniz tamamlanmış olur. Birçok modeli Protas firması ile hayata geçirip kullanabilirsiniz. Rahat ve şık bir eve sahip olmak için Protas firması sizler için en doğru adres olacaktır. Buradaki tüm ev modelleri hem konforlu hem de uygun fiyatlıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.