Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
BİST 9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Çayır tırtılıyla mücadeleye belediyeden destek geldi

ÇAYIR TIRTILIYLA MÜCADELEYE BELEDİYEDEN DESTEK GELDİ

Çayır tırtılıyla mücadeleye belediyeden destek geldi
2

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, son dönemlerde birçok köydeki tarım arazilerinde görülen zararlı tırtılla mücadelede belediyenin ilaçlama çalışmaları ile destek vereceğini söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Başkan V. Subaşı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte merkeze bağlı Beyce Köyü’nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Cemil İnce ve köy sakinlerini bir araya gelen Başkan V. Subaşı, zararlı mücadele konusunda nelerin yapılabileceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Subaşı, son dönemlerde birçok köydeki tarım arazilerinde görülen zararlı tırtılla mücadelede Bilecik Belediyesi’nin de ilaçlama çalışmaları ile destek vereceğini belirtti.

‘’Veteriner İşleri Müdürlüğümüz 3 gün boyunca ilaçlama çalışması yapacak’’

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 3 gün boyunca tarım arazilerinde ilaçlama çalışması yapacağını kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Çiftçilerimizin son günlerde yaşamış olduğu soruna duyarsız kalamadık. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak ekip ve ekipmanlarımızı bu konuda seferber ederek, katkı vermeye çalışacağız. Amacımız zararın en az seviyede tutabilmek. Bu zararın en az seviyede olması dileğiyle bütün çiftçilerimize kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Köy Muhtarı İnce de, Başkan V. Subaşı’nın katkıları dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.