Dolar 32,2098
Euro 35,0862
Altın 2.470,55
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Çadır Kentteki̇ Çocukların Yüzünü Güldürdüler

KEŞKÜL-Ü FUKARA GÖNÜLLÜLERİ SON 6 YILDIR HER SENE KURBAN BAYRAMI’NDA YAPTIKLARI ÇADIR KENT ZİYARETİNİ BU SENE ERKENE ALARAK, ÇOCUKLARA ÖZEL EĞLENCELİ BİR PROGRAM GERÇEKLEŞTİRDİ.

Keşkül-ü Fukara gönüllüleri son 6 yıldır her sene Kurban Bayramı’nda yaptıkları çadır kent ziyaretini bu sene erken bir tarihe alarak, çocuklara özel eğlenceli bir program gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Alpu Osmaniye’deki Urfa’dan gelen mevsimlik işçilerin çadır kentini ziyaret eden gönüllüler, nüfusunun 250’sinin çocuk olduğu çadır kente bu defa palyaçolarla gitti. Çocuklara özel eğlenceli programlar hazırlayan gönüllüler; yüz boyama, balonları şişirip farklı şekiller verme ve çocuk oyunlarıyla çocuklar ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşattılar.

Etkinliğe ilişkin paylaşımda bulunan Keşkül-ü Fukara Derneği’nin kurucusu Zekiye Doğan, “Çocuklarla hep birlikte unutulmayacak bir gün yaşadık. Bir günlüğüne de olsa dünyayı serelim istedik ayaklarının altına. Ve siz gönüllülerimiz sayesinde onlarca kuzumuzun gönlünü ettik, yüzünü güldürdük” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.