Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali başlıyor

TÜRKİYE’NİN VE ANADOLU’NUN SANATA OLAN İHTİYACINA YÖNELİK YENİ ÇALIŞMALAR HEDEFLEYEREK BÜYÜK TAARRUZ ULUSLARARASI KISA FİLM FESTİVALİ BU YIL KAPILARINI SANATSEVERLERLE BULUŞMAK İÇİN AÇIYOR.

Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali başlıyor
2

Türkiye’nin ve Anadolu’nun sanata olan ihtiyacına yönelik yeni çalışmalar hedefleyerek Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali bu yıl kapılarını sanatseverlerle buluşmak için açıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali teması özel olarak belirlenirken, yönetmenlerin de yapıtlarında özgür olmaları istendi. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali çerçevesinde finalist filmlerin gösterimleri kentteki üniversitelerin konferans salonlarında yapılacak. Milli mücadele konulu film gösterimleri ise Şuhut, Dinar ve Sandıklı ilçelerinde yapılacak. Ödül töreni ise 20 Mayıs 2022 Cuma günü yapılacak.

Festival günü yaklaşırken Vali Gökmen Çiçek başkanlığında 16-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan “Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali” tüm yönleriyle ele alınarak programın son hazırlıkları yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Anadolu Kültür ve Sanat Meclisi Derneği Başkanı Baran Mayda katıldı.

2 bin 428 başvuru yapıldı

Bu güne kadar toplam 110 ülkeden 2 bin 428 başvurunun yapıldığı festival büyük ilgi görüyor. Büyük Taarruz’ un 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde planlanan en büyük organizasyonlardan biri olan festivale çok sayıda yönetmenin katılması beklenirken, konserler, senarist ve oyuncularla söyleşiler, film gösterimleri yapılacak. Ayrıca 9-20 Mayıs tarihleri arasında şehir merkezi ile Bayat, Sultandağı, Sandıklı, Çay, Bolvadin, Dinar, Çobanlar, İhsaniye Şuhut, Sinanpaşa İlçelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün destekleri ile ilimize gelecek olan Sinema Tırı ile film gösterimleri yapılacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.