Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Bursa Osmangazi’de 2 milyonuncu kişiye sürpriz karşılama

Bursa Osmangazi’de 2 milyonuncu kişiye sürpriz karşılama
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve 2019 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılanBursa’nın 1326 yılındaki fetih ruhunu yansıtan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, bugüne kadar 145 ülkeden ziyaretçiyi ağırladı.

Panoramik müze 360 derece dairesel döngü içerisinde Bursa’nın Beylikten Cihan Devletine uzanan yolculuğunuanlatıyor. Yerli ve yabancı turistler tarafın hayranlıkla gezilen müze 2 milyonuncu ziyaretçisini ağırladı.

Denizli’den gelerek müzeyi ziyaret eden Şermin Yantur, müzeye girişinde konfeti ve alkışlarla karşılanınca büyük şaşkınlık yaşadı. Bu coşkulu karşılamanın sebebini sorunca müzeyi ziyaret eden 2 milyonuncu kişi olduğunu öğrenerek büyük mutluluk yaşadı. Şermin Yantur’a müze yönetimi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Müzenin 2 milyonuncu ziyaretçisi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şermin Yantur, “Bursa’ya turla gezmek için geldim, gezi rotamızda Panorama 1326 Fetih Bursa Müzeside vardı. Müzeye girdiğimde büyük bir sürprizle karşılaştım. Beni konfeti ve alkışlarla karşıladılar. Sebebini sorduğumda 2 milyonuncu ziyaretçi olduğumu öğrendim. Bu durum beni çok mutlu etti. Müzeye hayran kaldım. Böyle güzel bir eseri Bursa’ya ve ülkemize kazandıran Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı tebrik ediyorum.” dedi.

Panoramik müze olmasının yanında bir sanat ve kültür merkezi olarak da hizmet veren Panorama 1326 Bursa’da yıl boyunca ayrıca yüzlerce etkinlik yapılırken, açılan çeşitli atölyelerde öğrenciler sanat kursu görüyor. Müzede bulunan sanat salonlarında sanatseverler en güzel eserlerini sergilerken, içerisinde bulunan konferans salonlarında ise yüzlerce akademik ve bilimsel konferans veriliyor.

[ad_2]