Dolar 32,2457
Euro 34,7272
Altın 2.390,37
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 13°C

Bu yolda araçlar adeta zıplayarak geçiyor

HAKAN SEVİMLİ İSİMLİ MAHALLE SAKİNİ ŞİŞEN YOLLA İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİNİ GEREKLİ BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI YAPMAMAMAKLA SUÇLAYARAK, YOLUN BİR AN ÖNCE DÜZELTİRMESİNİ İSTEDİ

Bu yolda araçlar adeta zıplayarak geçiyor
2

Afyonkarahisar’da bozulan parke yola müdahale edilmeyince yol adeta şişerek birkaç noktadan patladı. Afyonkarahisar Belediyesi’ne yolla ilgili yapılan şikayetler sonuçsuz kalınca, yoldan geçen araçların çoğunlukla zıplayarak geçmesiyse ilginç görüntüler oluşturuyor.

Kurumsal Web Tasarım

Kent merkezi Cumhuriyet mahallesi Ömer Fevzi caddesindeki parke yol görenleri hayrete düşürüyor. Cadde beton parke döşenerek yapılan yolda yağmur ve kar yağışı sonrası yaşanan bozulma gözle görülür şekilde arttı. Yolun her iki noktasında parke taşları adeta patlayarak yerinden çıktı. Patika yolu anımsatan parke yolda yaşanan bozulma tehlikeli boyutlara da ulaştı. İşlek bir noktada olan yola giren araç sürücülerinin çoğunlukla dur kalk şeklinde zıplayarak yolda ilerledikleri gözlenirken, yolun durumunu bilmeden hızlı bir şekilde yola giren bazı araç sürücüleri ise araçlarının aksamlarının yolun şişen kısımlarına çarpmalarından dolayı ekonomik kayıp yaşıyor.

Yolun durumu ile ilgili bilgi veren mahalle sakinlerinden Hakan Sevimli, Afyonkarahisar Belediyesi’ni eleştirerek, “4 dönemdir bu yol böyle. Yeteri kadar ilgilenilmediği, bakım ve hizmet olmadığı için yol bu halde. Yol şişmiş, bakım ve onarım yapamadığı içinde yol bul halde. Araçlar gelip geçerken çok zorlanıyor. Artık belediye başkanımızın bu konulara el atması lazım” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.