Dolar 32,5646
Euro 34,8782
Altın 2.431,80
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bu Sokakta Hanımların Emeği̇ Var

TEPEBAŞI BELEDİYESİ HANIMELİ SOKAĞI, 6 YILI AŞKIN SÜREDİR KADINLARIN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİNİ KENT HALKI İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDERKEN, HAFTANIN 7 GÜNÜ 20 STANT İLE HİZMET VERİYOR.

Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokağı, 6 yılı aşkın süredir kadınların el emeği ürünlerini kent halkı ile buluşturmaya devam ederken, haftanın 7 günü 20 stant ile hizmet veriyor.

Kurumsal Web Tasarım

Sokakta, haftanın 7 günü 11.00-19.30 saatleri arasında farklı bir konsept Eskişehirliler ile buluşuyor. Sokakta yer alan 20 stant ile örgü, takı, keçe, makrome, bez çanta ve aksesuar gibi ürünlerini satışa çıkaran kadınlar, aile ekonomilerine de katkıda sağlamanın mutluluğunu yaşıyor. Sokağı ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlar ise, Hanımeli Sokağı’nı çok sevdiklerini ifade ederken, üreten kadınların emeğine sahip çıkmasından ötürü Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletiyor.

Pazartesi el ürünleri bireysel stantlar, salı el ürünleri Belde Evleri ve bireysel stantlar, çarşamba el ürünleri MAYA Derneği, perşembe el ürünleri Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği, cuma yöresel ürünler ve el ürünleri Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği, cumartesi sanat atölyeleri ve bireysel stantlar ile pazar günleri de el ürünleri stantları vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor.

Hanımeli Sokağı, İsmet İnönü Caddesi’nde hizmet veriyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.