Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Bu bayram baklavacıların tadı yok

BU BAYRAM BAKLAVA SATIŞLARI YÜZDE 90 DÜŞTÜ

Bu bayram baklavacıların tadı yok
2

Bilecik’te bu bayram baklava satıcıları fiyatları geçen bayrama göre arttırmamalarına rağmen satışlarında önemli ölçüde düşüş yaşadıklarını belirttiler.

Kurumsal Web Tasarım

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Bilecik kent merkezinde bayram hareketliliği başlarken, tatlıcı ve şekerciler işlerin düştüğünü söyledi. Önceki yıllarda 120-150 tepsi baklava siparişi aldıklarını anlatan tatlı satıcısı Kemal Bayraktar, “Bu bayram işlerin yüzde 90 oranında düştü. Bu bayram sadece 30 tepsi sipariş alabildik. Geçen bayram 90 TL’ye kilosunu sattığımız cevizli baklavayı bu bayramda aynı fiyattan tepsiyle alana ise kampanya yaparak 80 düşürmemize rağmen iş olmadı. Şeker ve una gelen zamlardan sonra fiyatların bu kadar dipte tutmamıza rağmen bu bayramda işler neredeyse durma noktasına geldi. Buna şükür diyoruz ama bu bayramın pek tadı tuzu olmadı” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.