Dolar 32,2922
Euro 34,6324
Altın 2.410,81
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Bşeüde ‘Sevgi̇ Buti̇ği̇ Açıldı

BŞEÜ’DE ‘SEVGİ BUTİĞİ’ AÇILDI

Bilecik’te üniversite eğitim gören maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için ‘Sevgi Butiği’ açıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Türk Kızılayı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) iş birliğiyle oluşturulan ‘Sevgi Butiği’ açılışa, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bilecik Kızılay Şube Başkanı Sevcan Uzun ve çok sayıda Kızılay gönüllüleri katıldı. ‘Sevgi Butiği’ ile yardımseverliğin ve paylaşmanın öğrenciler arasında daha çok yayılacağını belirten Vali Kızılkaya, bu sayede öğrencilere destek sağlanacağını söyledi.

Bilecik’te eğitim gören öğrencilerin daha iyi şartlardan yararlanması ve kendilerini geliştirebilmesi için çaba gösterdiklerini belirten Rektör Beydemir, “Öğrencilerimize en iyi hizmeti vermek önceliğimiz. Topluma, devletine, milletine ve insanlığa faydalı bireyler yetiştirmek için öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ” diye konuştu.

Bilecik Kızılay Şube Başkanı Sevcan Uzun da, bu tür projelerde Kızılay olarak yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getrerek, bu tür projelerin toplumda farkındalık oluşturması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Açılışın ardından Vali Kızılkaya ve Rektör Beydemir butiği gezerek incelemelerde bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.