Dolar 32,4933
Euro 34,7433
Altın 2.421,74
BİST 9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 23°C

Bozüyük’ün çocuk kalemleri harika işler çıkardı

BOZÜYÜK’ÜN ÇOCUK KALEMLERİ, HARİKA İŞLER ÇIKARDI!

Bozüyük’ün çocuk kalemleri harika işler çıkardı
2

Bozüyük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Bozüyük’ün Çocuk Kalemleri” adlı atölye çalışmasında çocuklara yazarlık eğitimi veriliyor.

Kurumsal Web Tasarım

Bozüyük Belediyesi tarafından ‘Bozüyük’ün Çocuk Kalemleri’ ismiyle açılan ve yazarlık eğitimi verilen atölye çalışmasında 8 haftadır 2 ayrı grupla yürütülen çalışmalarda yazı ve resimlerle öykü kurgulama, karakter yaratma ve durum oluşturma gibi metin çalışmaları yapılıyor. Bozüyük Belediyesi Sanatevi’nde yapılan atölye çalışmalarının sonunda her bir yazar adayı öğrenci kendi öyküsünü yazıyor ve Sanatevi’nden mutlulukla ayrılıyor. Atölye çalışmaları hakkında bilgi veren Bozüyük Belediyesi Tiyatro Birimi Genel Sanat Yönetmen Yardımcısı Özgür Yamacı öncelikle kendilerine bu imkanı veren Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür ederek “8 haftadır 2 ayrı grupla yazarlık dersleri yapıyoruz. Derslere katılan öğrencilerime çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü 8 haftada inanılmaz öykülerle karşılaştık. Biz burada benzetmelerden, detaylardan, çatışmalardan, mekanlardan, karakterlerden bahsettik. Bir yazarın bilmesi gereken ana konulardan bahsettik. Bu konuda çok başarılı öğrencilerle çalıştım. Çok güzel hikayeler çıktı. Çok güzel öyküler çıktı. Keşke mümkün olsa da ileride bir gün bu öğrencilerimin yazdığı o güzel benzetmeleri, herkes okuyup farklı renkli dünyalara dalabilse” dedi.

Ayrıca atölye çalışmalarına katılan öğrencilerde Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na ve öğretmenlerine teşekkür ederek “ Bu kurs eğitimimize de büyük katkı sağladı. Çok güzel hikâyeler yazdık. Artık okulda bu şekilde ödevler verildiğinde daha güzel hikâyeler yazabileceğiz. Sanatevi’nin açılması bizleri çok mutlu etti.” dediler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.