Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 20°C

Bozüyükte Kpss Dhbt Hazırlık Kursu Açıldı

DHBT KURSU

Bozüyükte Kpss Dhbt Hazırlık Kursu Açıldı
2

Bilecik‘in Bozüyük ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığıca yapılacak olan sınavlara hazırlık amacıyla KPSS DHBT hazırlık kursu başlatıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Diyanet İşleri Başkanlığında görev almak isteyen gençlere destek olmak istediklerini belirten İlçe Müftüsü Muammer Ölmez, “Gençlerimize ilmi yönden destek olmak için KPSS- DHBT kursu açtık. Onları hem İmam Hatipliğe hem de Kur’an Kursu öğreticiliğine hazırlamayı istiyoruz. Hali hazırda 18 kursiyerimiz bulunuyor. Onları sınava en iyi şekilde hazırlamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimizdeki gayret bizleri de heyecanlandırıyor. Kursumuza katılan kursiyerlerimize ve emek veren hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Hafta içi verilecek olan kursta, Bozüyük Müftülüğü vaizleri İsmail Özkan ve Kasım Karali ile Uzman İmam Hatip Hasan Hüseyin Çevik görev alacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.