Dolar 32,2824
Euro 34,7927
Altın 2.408,11
BİST 10.275,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 12°C

Bozüyük Beledi̇yesi̇ Gündüz Çocuk Oyun Ve Bakımevi̇nde Uyum Haftası Başladı

BOZÜYÜK BELEDİYESİ GÜNDÜZ ÇOCUK OYUN VE BAKIMEVİ UYUM HAFTASI BAŞLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun en önemli projelerinden ve seçim vaatlerinden biri olan Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi uyum haftasına başladı.

Kurumsal Web Tasarım

Yapımı tamamlanan, Bozüyük Belediyesi 4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi’nde hizmet verecek olan Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi için kayıtların tamamlanmasının ardından minik öğrenciler uyum haftasına başladılar. Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’ne anne ve babaları ile gelen minikleri Başkan Bakkalcıoğlu eşi Merih Bakkalcıoğlu ile birlikte karşıladı. Başkan Bakkalcıoğlu eşi ile birlikte miniklere Türk Bayrağı hediye etti. Uyum haftasının ilk gününde sınıfları da gezen Başkan Bakkalcıoğlu, minik misafirlerlerine “hoş geldiniz” diyerek tek tek ilgilendi ve onların anne ve babaları ile de sohbet etti. Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bakkalcıoğlu “Yavrularımız geleceğimizin güvencesi, onlar için ne yapsak azdır” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.