Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Bozüyük Beledi̇yesi̇ Gündüz Çocuk Oyun Ve Bakım Evi̇ Hi̇zmete Gi̇rdi̇

BOZÜYÜK BELEDİYESİ GÜNDÜZ ÇOCUK OYUN VE BAKIM EVİ HİZMETE GİRDİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan, Bozüyük Belediyesi Gündüz Çocuk Oyun ve Bakım Evi düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Kurumsal Web Tasarım

Geçtiğimiz hafta uyum programı dâhilinde minik öğrencilerini ağırlayan tesisin açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış törenine Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve eşi Merih Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Belediye Meclis Üyesi İsmail Özcan, minik öğrenciler, öğrenci velileri ve yakınları katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Bu tesisin açılışını Anneler Günü’nde yapmıştık, bir çoğunuz biliyorsunuz. Onun için böyle mükerrer mükerrer şov yapar gibi açılışları sevmiyorum ben. Ama burada, bu eğitim döneminde yavrularımızın velileri, onların yakınları kendi kendimize bir açılış yapalım istedim. Onun için böyle bir açılış düzenliyoruz. Çok özene bezene yaptık, bir haftadır görüyorsunuz, evlatlarımız burada. İnşallah kazasız, belasız güzel bir dönem olur diye düşünüyorum. Burada küçük yavrularımızı en az siz velilerimiz kadar bizler, bizim çalışanlarımız sahiplenecekler, sahipleniyorlar, bunu biliyorsunuz” dedi. Başkan Bakkalcıoğlu tesisin hayırlı olması temennisiyle, minik öğrenciler ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Daha sonra protokol üyeleri, öğrenciler ve veliler yan bahçede düzenlenen tören alanına geçti. Burada geçtiğimiz hafta yapılan uyum haftası etkinliklerine katılan ve bu süreci başarılı bir şekilde tamamlayan minik öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.