Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Bolvadin’de tayini çıkan polislere veda yemeği verildi

AFYONKARAHİSAR BOLVADİN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN, TAYİNİ ÇIKAN POLİSLERE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ VE PLAKET VERİLDİ.

Bolvadin’de tayini çıkan polislere veda yemeği verildi
2

Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, tayini çıkan polislere veda yemeği düzenlendi ve plaket verildi.

Kurumsal Web Tasarım

Etkinliğe Kaymakam Taner Bolat, Kaymakam Refiki Görkem Nalçacı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan, Cezaevi Komutanı Teğmen Celalettin Şahbaz ve polis memurları katıldı. Yemekte yaptığı konuşmada Kaymakam Bolat polis olarak ya da memur olarak Türkiye’nin her köşesinde ülke için çalışmanın hem ayrı bir tecrübe hem de yapılması gereken bir görev olduğunu belirtirken vazife sırasında ev önemli olan duygunun ise vatan, bayrak, millet ve devlet aşkı olduğunu vurguladı.

Konuşmanın ardından tayini çıkan polis memurlarına Bolat ve Gürfidan tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan hatıra plaketlerini verdi.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Bolat , “Kaymakamlık olarak tayini çıkan polislerimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinizde üstün başarılar diliyor, ailenizle bir ömür boyu mutlu olmanızı temenni ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.