Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Bolvadin’de huzur ve asayiş için bir araya gelindi

AFYONKARAHİSAR BOLVADİN KAYMAKAMI TANER BOLAT, İLÇEDE HUZUR VE ASAYİŞİN SAĞLANMASI İÇİN 7 GÜN 24 SAAT ESASINA GÖRE GÜVENLİK GÜÇLERİNİN GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLDUĞUNU İFADE EDEREK, “ÖNCELİĞİMİZ CAN VE MALI KORUMAKTIR” DEDİ.

Bolvadin’de huzur ve asayiş için bir araya gelindi
2

Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, ilçede huzur ve asayişin sağlanması için 7 gün 24 saat esasına göre güvenlik güçlerinin görevlerinin başında olduğunu ifade ederek, “Önceliğimiz can ve malı korumaktır” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Bolvadin ilçesinde güvenlik koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakam Taner Bolat başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Refiki Burak Yaylacı, Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan ve Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Sökmen katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda ilçenin huzurunu bozacak her türlü olumsuzluklara karşı alınacak tedbirler görüşüldü. Toplantı sonrası açıklama yapan Kaymakam Bolat, “İlçemizin huzurunu korumak vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için polis ve jandarmamız 7 gün 24 saat aralıksız çalışmalarını yürütmektedir. Önceliğimiz can ve malı korumaktır. Bu güzel ülkemiz ve ilçemiz her şeyin en iyisine layıktır. Bizler layık olmak için var gücümüzle gece gündüz demeden her konuda çalışacağız” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.