Dolar 32,3591
Euro 34,6306
Altın 2.386,84
BİST 10.188,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Bodrum’un Güzelliklerini Araç Kiralayarak Keşfet

Bodrum’un Güzelliklerini Araç Kiralayarak Keşfet
2

Türkiye’nin cennet köşelerinden olan Bodrum, son derece renkli ve her türlü turistik aktivitenin gerçekleştirilebildiği bir destinasyon. Özellikle araç kiraladığınızda, tüm bu turistik aktiviteleri en eğlenceli şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kurumsal Web Tasarım

Bodrum’a gelmek için en uygun yol, Milas-Bodrum Havalimanı’nı kullanmak. Bu havalimanı ile bölgeye ulaşım oldukça kolay. Havalimanının Milas’a olan uzaklığı 17 km. Bodrum’a olan uzaklığı ise 36 km. Her ne kadar transfer araçları, taksi ya da toplu taşıma ile bu noktalara ulaşmak mümkün olsa da zahmeti fazla. Bodrum’u keşfetmek de yalnızca Bodrum merkeze gitmekle olmaz. Bu nedenle Bodrum Havalimanı araç kiralama hizmetinden faydalandığınızda, ayrıcalıklı bir tatil için en doğru adımı atmış olursunuz.

Araç Kiralama Süreci Nasıl İlerler?

Kiralama sürecini başlatmak için belirli şartları yerine getirmeniz gerekir. Yaş sınırı ve ehliyet deneyimi bu şartların en önemlileridir. Aynı zamanda yurtdışında araç kiralayacaksanız, pasaportunuzun da yanınızda olması gerekir. Ardından kiralama firması ile iletişime geçerek araç seçiminizi, kiralama sürenizi ve diğer detayları belirleyerek, kredi kartı ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında Bodrum’a gitmeden önce rezervasyonunuzu yaparsanız, siz havalimanına inmeden önce kiraladığınız araç sizi havalimanında bekleyebilir. Bodrum Havalimanı araç kiralama hizmetinin en önemli ayrıcalığından bu şekilde bahsedebiliriz.

Nakitle Araç Kiralanır Mı?

Araç kiralama şirketleri kendini güvence altına almak için araç kiralarken nakit ya da EFT ile kiralama işlemi yapmamaktadırlar. Bu nedenle kredi kartı kullanılmak zorundadır. Kredi kartınızın kiralama ücreti için yeterli limiti olması durumunda kiralama işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Ayrıca şirketler için araç kiralama ya da uzun dönem araç kiralama hizmetlerinde kredi çekerek araç kiralamanız mümkündür. Ancak bunun için kredi notunuzun 1500 ile 1900 arasında olması gerekir. Böylece hızlı ve güvenilir şekilde Bodrum Havaalanı araç kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Araç Kiralamanın Şirkete Faydaları Nelerdir?

Şirketler için araç kiralamanın en önemli faydası, öz sermayeye dokunmadan araç kiralayabilmektir. Ayrıca 26.000 TL’ye kadar araç kiralama bedelini gider gösterme hakkınız da bulunmaktadır. Bu şekilde Bodrum tatilinizde araç kiralayarak hem keyifli bir tatil yapabilir hem de şirketiniz için en doğru hamleyi gerçekleştirebilirsiniz. Bodrum Havalimanı araç kiralama hizmeti almanızın akabinde Bodrum’a geliş tarihinize göre araç havalimanında hazır hale getirilebilmektedir. https://www.bodrumairportrentacars.com/