Dolar 32,5109
Euro 34,5741
Altın 2.504,45
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Biontech aşısı aile hekimliklerinde de yapılabilecek

Biontech aşısı aile hekimliklerinde de yapılabilecek
2

Biontech aşısı aile hekimliklerinde de yapılabilecek… Sağlık Bakanı Koca BioNTech aşısının, kamu ve özel hastanelerle birlikte artık aile hekimliklerinde de yapılabileceğini duyurdu. Koca konuyla ilgili, “Biontech aşısı için artık kamu ve özel hastanelerle birlikte Aile hekimlerimiz de devrede. Bugünden itibaren e-nabız ve MHRS üzerinden randevu alabilirsiniz. Bu güce güvenin” ifadelerini kullandı.

Kurumsal Web Tasarım

Türkiye’de, Çin aşısı Sinovac ve Alman-ABD ortaklığında geliştirilen BioNTech ile aşılama çalışmaları devam ediyor.. Bugüne kadar sadece özel ve kamu hastanelerinde yapılan BioNTech aşısı ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aile hekimliklerimiz devrede

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter hesabından yaptığı açıklamada: “Aşıya erişimde yeni kolaylıklar var. BioNTech aşısı için artık kamu ve özel hastanelerle birlikte Aile hekimlerimiz de devrede. Bugünden itibaren e-nabız ve MHRS üzerinden randevu alabilirsiniz. Bu güce güvenin.”

31 milyondan fazla insan aşılandı

Sağlık Bakanlığının “covid19asi.saglik.gov.tr” adresinde yer alan verilere göre, uygulanan birinci doz aşı sayısı 17 milyon 968 bin 187, ikinci doz aşı 13 milyon 253 bin 014 oldu. Böylece toplam doz miktarı, 31 milyon 221 bin 201 olarak gerçekleşti.

YORUMLAR

  1. emre şimşek dedi ki:

    hadi hayırlısı olsun