Dolar 32,3477
Euro 34,7828
Altın 2.394,90
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Bilecik’te sporu daha ileriye taşımak için görüş alışverişlerinde bulunuldu

AK PARTİ BİLECİK İL BAŞKANI SERKAN YILDIRIM, ASKF BAŞKANI NUSRET TOSUN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ İL PARTİ BİNASINDA AĞIRLADI.

Bilecik’te sporu daha ileriye taşımak için görüş alışverişlerinde bulunuldu
2

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile bir araya gelerek, Bilecik’te sporu daha ileriye taşımak için görüş alışverişinde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, ASKF Başkanı Nusret Tosun ve yönetim kurulu üyelerini il parti binasında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Bilecik’te sporu daha ileriye taşımak için görüş alışverişlerinde bulunuldu. İl Başkanı Yıldırım, ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmada, “Başarının sürdürülebilir olması için, dün olduğu gibi bugün de amatör sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

ASFK Başkanı Tosun ise memnuniyetlerini ifade ederek, İl Başkanı Yıldırım’a amatör spora vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.