Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
BİST 9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Bilecik’te ‘En güzel ben dikerim’ yarışması heyecanı yaşandı

GİYİM KURSU YARIŞMASI 1

Bilecik’te ‘En güzel ben dikerim’ yarışması heyecanı yaşandı
2

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından ‘En güzel ben dikerim’ giyiş yarışması düzenlendi. Yarışmacılar 5 yaş kız çocuğu elbisesi tasarlayıp dikti.

Kurumsal Web Tasarım

Yarışmaya katılanların bir hayli heyecanlı olduğu gözlenirken, emekli giyim teknolojileri öğretmenleri Ayla Yarengümeli, Fadime Başaraner ve ilçede uzun yıllar terzilik yapan Gülcan Bayraktar jüri üyeliği yaptılar. Yarışma sonunda birbirinden güzel tasarlanan ve dikilen 10 elbise arasında jürinin en yüksek puanını alan Dilek Şimşek 1’inci, Gülten Kılıç 2’inci, Sevinç Solak ise, üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam ve müdür yardımcısı Aysel Oğul tarafından verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, böylesine güzel bir yarışmanın tekrarlanması isteyerek, “Yarışmaya katılan tüm kursiyerlerimizi gösterdikleri cesaret ve verdikleri emekten ötürü kutluyoruz, yarışmamızın derecelendirmesinde bize yardımcı olan jüri üyelerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.