Dolar 32,5010
Euro 34,5615
Altın 2.501,44
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Bilecik’te bayan kuaförler denetlendi

BİLECİK’TE BAYAN KUAFÖRLERİ DENETLENDİ

Bilecik’te bayan kuaförler denetlendi
2

Bilecik kent merkezinde faaliyet gösteren bayan kuaförleri denetlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentte halk sağlığına karşı denetimlerini hız kesmeden devam ediyor. Zabıta Müdürü Sali Yılmaz halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu söyledi. Vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapmalarını istediklerini anlatan Yılmaz, “Bu nedenle Zabıta Müdürümüz öncülüğünde aralarında bayan personelimizin de yer aldığı ekiplerimiz ilçemizde bulunan bayan kuaförünü denetlediler. Hijyen ve insan sağlığı açısından eksikleri bulunan kuaförlere eksiklerini gidermeleri için 1 hafta süre verildi. Her şeyi kriterlere uyan kuaför esnafımıza ise teşekkür edildi” dedi.

Denetimlerinin ilerdeki dönemlerde de devam edeceğini söyleyen Yılmaz, halk sağlığını doğrudan ilgilendiren bu tür işyerlerinin denetiminde ihmal ya da tavizi asla kabul etmeyeceklerini ifade etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.