Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Bilecik İl Özel İdaresi 2021 Yılı Faaliyet Raporu oy birliğiyle kabul edildi

GENEL SEKRETER BAYRAKÇI,

Bilecik İl Özel İdaresi 2021 Yılı Faaliyet Raporu oy birliğiyle kabul edildi
2

Bilecik İl Özel İdaresi 2021 Yılı Faaliyet Raporu sunumu kurumun Meclis Toplantı Salonu’nda İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

İl Özel İdaresinin yaptığı yatırım ve çalışmaların yer aldığı, 2021 yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü meclis toplantısına Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyeleri, Genel Sekreter Seda Bayrakçı, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Akil Şahin ve Erol Bandırmalıoğlu ile birim müdürleri katıldı.

“Bilecik İl Özel İdaresi elini taşın altına koymaktan geri durmadı”

Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı 2021 yılı Faaliyet Raporunu İl Genel Meclisine sundu. Genel Sekreter yaptığı sunumda “Bilecik İl Özel İdaresi, görev ve sorumluk sahasına giren tüm konularda ve projelerde elini taşın altına koymaktan geri durmadı. Bilecik halkının haklı ve makul tüm taleplerine maddi imkanlar ölçüsünde meclis üyelerinin desteği ve personelimizin üstün gayreti ile pek çok sektörde yüzlerce hizmet gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.

Genel Sekreter Bayrakçı, sözlerine Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın temennileri ile devam ederek, “2021 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerimizin ve 2022 yılında yatırım ve performans programı kapsamında uygulamaya konulacak çalışmalarımızın ilimize, yüce devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bayrakçı’nın konuşmalarının ardından oylama yapıldı. Yapılan oylama ile İl Özel İdaresi 2021 Yılı Faaliyet Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.