Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Bilecik defterdarı değişti

DÜZCE DEFTERDARI ALİ AYKUŞ ATANDI.

Bilecik defterdarı değişti
2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararlarına göre Bilecik Defterdarı değişti.

Kurumsal Web Tasarım

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararlarına 5 defterdar görevden alındı, 75 defterdarlıkta değişiklik yapıldı. Buna göre Bilecik Defterdarlığına Düzce Defterdarı Ali Aykuş atandı.

Ali Aykaş kimdir?

17 Eylül 1963 Tarihinde Niğde’nin Çiftlik ilçesi Ovalıbağ köyünde doğdu. Memuriyete 1986 yılında Niğde Vergi Dairesi Müdürlüğünde başladı. 1992 ve 2000 yılları arasında; Aksaray Eskil Malmüdürlüğü, Kastamonu Cide Malmüdürlüğü, Konya Cihanbeyli Malmüdürlüğü ve Ağrı Doğubayazıt Malmüdürlüğünde Malmüdürü Vekili ve Malmüdürü olarak görev yapmıştır. 2000 yılında açılan Defterdar Yardımcılığı sınavını kazanarak 2000-2007 yılları arasında Yalova ve Nevşehir illerinde Defterdar Yardımcılığı yaptı. 14.12.2007 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Erzincan Defterdarı olarak atandı. Daha sonra sırasıyla Aksaray, Diyarbakır ve Aksaray illerinde Defterdar olarak görev yaptı. Ali Aykaş evli ve iki çocuk babasıdır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.