Dolar 32,5576
Euro 34,8984
Altın 2.434,51
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bilecik Belediye Meclisinde komisyon üyeleri belirlendi

BİLECİK BELEDİYE MECLİSİNDE KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ

Bilecik Belediye Meclisinde komisyon üyeleri belirlendi
2

Bilecik Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı, Meclis Başkan Vekili Mustafa Sadık Kaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıda, 12 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. İmar konularının görüşüldüğü toplantıda ayrıca, belediye kanununun 33’üncü maddesi gereği gizli oyla 3 belediye encümen üyesinin seçimi yapıldı. Daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Kira Tespit Komisyonu, Çevre Komisyonu, Ücret ve Tarife Komisyonlarının kurulması, üye sayısı ile görev süresinin belirlenmesi konusu görüşülerek, karara bağlandı. Buna göre her komisyon için 5 üye belirlenerek, bir yıllığına görev yapmasına karar verildi.

Toplantıda ayrıca Belediye Başkanlığı ile ortak hizmet projesi işbirliği talebinde bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şubesi ile 3 yıl süreli ortak hizmet projesi işbirliği protokolü yapılması ve protokol yapmak üzere Belediye Başkan Vekiline yetki verilmesi konusu, detaylı olarak görüşülmek üzere Hukuk Komisyonuna havalesi karara bağlandı.

Muhtar Sabri Coşgun’un adı yaşatılacak

Toplantıda ayrıca İyi Parti tarafından verilen önergeye göre ilimizdeki bir caddeye, Bilecik’te 27 yıl muhtarlık yapan Muhtar Sabri Coşgun isminin verilmesi konusu görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.