Dolar 32,3836
Euro 34,7740
Altın 2.435,64
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

Bilecik Belediye Başkan Vekilliğine seçilen Melek Mızrak Subaşı görevi devraldı

BİLECİK BELEDİYE BAŞKAN VEKİLLİĞİNE SEÇİLEN MELEK MIZRAK SUBAŞI, GÖREVİ DEVRALDI

Bilecik Belediye Başkan Vekilliğine seçilen Melek Mızrak Subaşı görevi devraldı
2

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili görevine seçilen Melek Mızrak Subaşı, Meclis Başkan Vekili de olan Mustafa Sadık Kaya’dan görevi devraldı.

Kurumsal Web Tasarım

İçişleri Bakanlığı soruşturması sebebi ile 2 aylığına geçici olarak görevden alınan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in yerine vekaleten seçilen isim Muharrem Tüfekçioğlu’nun görevi, 2016 yılında aldığı 1 yıl 11 ay hapis cezasının Yargıtay 7. Ceza Dairesinin kararı ile onanması üzerine düşürülmüştü. Bu olaylar üzerine Bilecik Belediye Meclisi olağanüstü toplantısı Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Bilecik Belediyesi Meclis 1’inci Başkan Vekili Mustafa Sadık Kaya başkanlığında yapıldı. Seçimde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Meclis Üyesi Çetin Kaya’yı gösterirken, Millet İttifakı adayı ise CHP’li meclis üyesi Melek Mızrak Subaşı oldu. Yapılan gizli oylamanın 3 turda da Melek Mızrak Subaşı 14 oy, Çetin Kaya ise, 10 oy aldı. Bu sonuçlar sonrası Bilecik Belediye Başkan Vekilliğine seçilen Melek Mızrak Subaşı seçildi.

Görevi teslim aldı

Seçim sonrasında Bilecik Belediye Binasında Meclis Başkan Vekili Mustafa Sadık Kaya ve Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses tarafından karşılanan Başkan Vekili Subaşı ve beraberindekiler daha sonra makamda bir araya geldiler. Meclis Başkan Vekili Kaya’ya geçiş sürecindeki destekleri için teşekkür eden Başkan Vekili Subaşı, Kaya’ya çiçek takdim ederken, Meclis Başkan Vekili Kaya da Subaşı’na çiçek vererek, görevinde başarılar diledi. Subaşı, asıl olanın Bilecik olduğunu ve hep birlikte çalışmak gerektiğini belirterek, “Öncelikle destek veren tüm meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Umarım güzel olacak. Benim için asıl olan Bilecik’tir. Bilecik için hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin desteğini bekliyorum. Çünkü bizler belediye meclis üyeleriyiz. Bu il için çalışıyoruz, hep birlikte ve omuz omuza olmalıyız” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.