Dolar 32,4329
Euro 34,4643
Altın 2.488,57
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 16°C

Bıçaklı ve tüfekli kavgada ortalık savaş alanına döndü: 4 yaralı

Bıçaklı ve tüfekli kavgada ortalık savaş alanına döndü: 4 yaralı
2

Bıçaklı ve tüfekli kavgada ortalık savaş alanına döndü: 4 yaralı Bolu’da, iki aile arasında çıkan bıçak ve tüfekli kavgada 4 kişi yaralandı. Kavgaya müdahale eden bir polis memurunun ise omzu çıktı. Olay esnasında kişilerden birinin ise kopan parmağı, aranmasına rağmen bulunamadı.

Kurumsal Web Tasarım

Saat 22.00 sıralarında, Küçükberk Mahallesi 6. Cadde’de yan yana evlerde oturan komşular Burak Sokulluoğlu ile Ergün Baştürk geçen cumartesi günü akşam saatlerinde aralarındaki sorunlar nedeniyle tartıştı.

Tartışma kavgaya dönüşünce, diğer komşuların araya girmesi ve ihbar edilmesi üzerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle olay büyümeden önlendi. Bu gece yeniden karşılaşan Burak Sokulluoğlu ve Ergün Baştürk yeniden tartışmaya başladı. Ergün Baştürk yanında bulunan kardeşi Ersin Baştürk ile birlikte, Burak Sokulluoğlu’na bıçak ile saldırdı. Bunun üzerine Sokulluoğlu evine gidip pompalı tüfek alarak dışarı çıkıp ateş etti. Saçmaların isabet etmesi sonucu Ergün ve Ersin Baştürk kardeşler yaralandı.

İhbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Kavgayı ayırmaya çalışan bir polis memuru yere düşünce omzu çıktı.

Kopan parmağı dakikalarca aradılar

Kavga esnasında Ergün Baştürk’ün parmağı koptu. Olay yerini güvenlik şeridiyle kapatan polis ekipleri uzun süre kopan parmağı aramasına rağmen bulamadı.

Yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.