Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Bi̇si̇kleti̇ni̇n Selesi̇nde 2 Haftalık Oğlunun Hi̇kayesi̇ni̇ Taşıyor

METİN YAŞAR

Bisikletiyle Eskişehir’in ara sokaklarında seyyar satıcılık yapan Metin Yaşar, “Benim bu bisikletle şu saatten sonra zengin olacak halim yok, yoğun bakımda mücadele veren 2 haftalık oğlumun rızkı için uğraşıyorum” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir sokak ve caddelerinde bisikletiyle seyyar satıcılık yaparak geçimini idame ettiren Sakaryalı Metin Yaşar, görenlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bisikletinin selesinde satışa sunduğu ürünlerle insanları tezgâhının etrafında toplamayı başaran Yaşar, bu yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Eşinin Eskişehirli olmasından dolayı yaklaşık 2 yıl önce buraya yerleştiğini belirten Yaşar, “Kentin her köşesinde bisikletimle çocuklarımın nasibini kazanıyorum” şeklinde konuştu.

“2 haftalık oğlum şu anda yoğun bakımda mücadele veriyor”

Seyyar satıcılığın çevresel faktörlerden dolayı kendisini zaman zaman zorlayabildiğini aktaran 52 yaşındaki Yaşar, konu ile alakalı olarak sözlerine şöyle sürdürdü:

“Kötü hava koşullarında hem kendimi hem de tezgâhımı korumak zorundayım. Evimden dışarı çıkarken aklıma gelen ilk durum bu oluyor. Fakat 2 hafta önce dünyaya prematüre yani erkenden gelen oğlum şu an yoğun bakımda hayata tutunmak için mücadele veriyor. Açıkçası başta onun olmak üzere ailemin rızkı için uğraşıyorum. Benim bu bisikletle şu saatten sonra zengin olacak halim yok.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.