Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
16°C
Hafif Yağmurlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C

Bi̇leci̇k Vali̇si̇ Kemal Kızılkayaya, Ahi̇li̇k Haftası Zi̇yareti̇

BİLECİK VALİSİ KEMAL KIZILKAYA’YA, AHİLİK HAFTASI ZİYARETİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Ahilik Haftası münasebetiyle Bilecik Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Bilecik Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kurumsal Web Tasarım

Esnaf, sanatkar ve ticaret erbaplarının temsilcileri ve Bilecik ilinde yılın ahilik üstadı, yılın kalfası ve yılın çırağı seçilen vatandaşlar, Vali Kemal Kızılkaya’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette misafirleriyle bir süre sohbet eden ve Ahilik Teşkilatının 13’üncü yüzyıldan beri Türk esnafının kadim geleneklerini ve davranışlarını gösteren güzel bir gelenek olduğunu ifade eden Vali Kızılkaya, “On üçüncü yüz yılda Ahi Evran’ın öncülüğünde esnaf ve zanaatkârlarımız arasında kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmek için kurulan ahilik teşkilatı günümüzde hala ticari faaliyetlerde örnek alınan bir erdemlilik hareketidir. Ahilik Haftası münasebetiyle tüm esnaflarımıza hayırlı, bereketli, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Başkan Halit Gölcan ve beraberindeki heyet ise nazik kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Kızılkaya’ya teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.