Dolar 32,2560
Euro 34,7517
Altın 2.402,94
BİST 10.189,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Beledi̇yeden İndi̇ri̇m Protokolü

BELEDİYEDEN İNDİRİM PROTOKOLÜ

Beledi̇yeden İndi̇ri̇m Protokolü
2

Kütahya Belediyesi, yapmış olduğu protokollerle ’İkamet kart’ sahibi üniversite öğrencilerine ve belediye çalışanlarına destek olmaya devam ediyor. Son olarak, Kütahya Belediyesi ile Avlupınar Sanat Atölyesi arasında protokol imzalandı.

Kurumsal Web Tasarım

İkamet Kart sahibi üniversite öğrencileri ve Kütahya Belediyesi çalışanları için Avlupınar Sanat Atölyesi ile indirim protokolü imzalandı. Kütahya Belediyesi ile Avlupınar Sanat Atölyesi arasında imzalanan protokol ile birlikte yüzde 20 oranında indirim, İkamet Kart sahibi üniversite öğrencileri ve Kütahya Belediyesi çalışanları için uygulanacak. Avlupınar Sanat Atölyesi bünyesindeki tüm kurslar ve enstrüman satışlarından aldıkları hizmetlerde indirim geçerli olacak.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık protokolle ilgili yaptığı konuşmada, “Şehrimizin değerli ailelerinden birisi olan Avlupınar Ailesinin üçüncü kuşağı Ekrem Avlupınar kardeşimin açmış olduğu sanat atölyesinde daha önce birçok hemşehrimizin yaptığı gibi orada verilen hizmetlerden belediyemiz çalışanlarına ve İkamet Kart sahibi öğrencilerimize yüzde 20 oranında indirim öngören protokolü imza töreni için birlikteyiz. Başta kendisine ve değerli ailesine bu desteği için teşekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerden yararlanacak olan hemşehrilerime ve öğrencilerimize de hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Avlupınar Sanat Atölyesi sahibi Ekrem Avlupınar, “İki tarafa da hayırlı olsun. Kütahya’da sanatı biraz daha üst kademeye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.