Dolar 32,2622
Euro 34,6893
Altın 2.403,75
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Beledi̇ye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Genç Sporculara Yeni̇ Sezonda Başarılar Di̇ledi̇

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALAT BAKKALCIOĞLU GENÇ SPORCULARA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLEDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek olan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı sporcuları, yeni sezon öncesinde düzenlenen yemekte Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

İlçeyi Kadınlar Voleybol 2. liginde temsil edecek genç sporcularla buluşan Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, Ekim ayında başlayacak olan ligde sporculara başarılar dilerken, takıma yeni gelen oyuncular ile tanıştı. Tüm Bozüyük’ün desteğinin sporcularla birlikte olduğunu belirten Bakan Bakkalcıoğlu, “Sezon başlangıcı öncesinde takımımıza yeni katılan kızlarımız ve mevcut sporcu kızlarımızla birlikte bu yıl çok iddialıyız. Başarıyı birlikte kazanacağız inşallah” dedi.

Kulüp Başkanı Ali Şahinoğlu da, yeni sezon öncesinde tüm takıma başarılar dileyerek, teknik ekibe ve oyunculara her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Buluşmaya Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Ali Şahinoğlu, takım yöneticileri ve teknik ekip katıldı. Sporcular ilgi ve desteği nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür ederken, Bozüyük’ü en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacaklarını söylediler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.