Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Bayramın ikinci gününde de kuvvetli yağış bekleniyor

Bayramın ikinci gününde de kuvvetli yağış bekleniyor
2

Bayramın ikinci gününde de Eskişehir, Bilecik, Bursa ve Kütahya genelinde yağış bekleniyor.

Kurumsal Web Tasarım

Kurban Bayramı’nın ilk gününde şiddetli etkisini gösteren sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Birçok il ve ilçe yağışa teslim olurken, bazı bölgelerde sel olayları yaşandı. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün yayınladığı hava tahmin raporuna göre bugün de bölge genelinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışların yanı sıra hava sıcaklıklarının 1 ile 3 derece kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Eskişehir, Bilecik, Bursa ve Kütahya çevresinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışta, vatandaşların sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarlar yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.