Dolar 32,3995
Euro 34,6593
Altın 2.393,07
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Bayraklı çatı izolasyon avantajları

Bayraklı çatı izolasyon avantajları
2

İzmir Boyacı Ustası hizmetleri içerisinde pek çok farklı çatı çalışmaları hakkında bilgiler bulunmaktadır. Bu hizmetler içerisinde bayraklı çatı izolasyon hizmeti de dahil edilmiştir. Öncelikli olarak faturaların makul düzeyde gelmesi için izolasyon çalışmaların yapılması gerekmektedir. Firmamız bu anlamda izolasyon çalışmalarının en doğru şekilde yapılacağını garanti etmektedir. Tavandan gerçekleşmekte olan ısı kaybı ile birlikte ev içerisinde ısıtılma ve soğutulma anlamında problemler yaşanmaktadır. Bu problemlerin yaşanmaması adına izolasyon sisteminin yapılması gerekmektedir.

Kurumsal Web Tasarım

Bornova çatı izolasyon avantajları

Bornova çatı izolasyon ile birlikte izolasyonu oldukça kısa bir şekilde gerçekleşmektedir. Faturaların az bir düzeyde gelebilmesi için izolasyon sisteminin evlerin çatısında uygulanmış olması gerekmektedir. Bundan dolayı çatı yalıtımı olmayan cephelerde enerji yapısı içeride barınamamaktadır. Bu durumdan kaynaklı ortamın havasının değiştirilmesi konusunda çok daha fazla enerjiye ihtiyaç duyulmaktadır. İzolasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yaklaşık olarak söylenebilir ki %25’e kadar enerji tasarrufu sağlanmış olacaktır.

Karşıyaka çatı izolasyon avantajları

İzmir Boyacı Ustası dahilinde kurulduğu ilk andan beri müşterilere çatı izolasyonu hizmeti hakkında bilgilendirmeler ve çalışmalar tamamlanmaktadır. Karşıyaka çatı izolasyon tamamlandığı andan itibaren faturalarda belirgin oranda bir azalma meydana gelecektir. Bundan dolayı çatı yalıtımı olmayan binalar içerisinde enerjiyi tutmak son derece zor bir şekilde gerçekleşmektedir. Çatı izolasyonu çalışmalarında çatı örtüsü olan evlerde şilteler kullanılmaktadır. Olmayan evlerde ise çok daha dayanıklı malzemelerin kullanılması gerektiği ve bilgilendirmeleri yapılmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.