Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Başkan Yıldırım, Farklı Odalara Gi̇derek Çalışmalar Hakkında Bi̇lgi̇ler Aldı

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’na giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurumsal Web Tasarım

İlk olarak Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile bir araya gelen Başkan Yıldırım, şoför esnafının talep ve isteklerini dinledi. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Yıldırım, çalışmalar için kolaylıklar diledi. Daha sonrasında geçtiğimiz haftalarda yapılan TSO seçimlerinde Bilecik Ticaret Odası Başkanı seçilen Mehmet Ergün ile beraberindeki Bilecik Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Karşılıklı olarak yürütülen proje ve çalışmalardan bahsedildi. Yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Yıldırım, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.