Dolar 32,3004
Euro 34,8381
Altın 2.414,17
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 12°C

Başkan Taşcıoğlu: “Almanyadaki̇ Kütahyalıların Ki̇mli̇kleri̇ni̇ Unutturmamaya Çalışıyoruz”

İSMAİL TAŞÇIOĞLU.

Başkan Taşcıoğlu: “Almanyadaki̇ Kütahyalıların Ki̇mli̇kleri̇ni̇ Unutturmamaya Çalışıyoruz”
2

Almanya Wuppertal Kütahyalılar Kültür Derneği Başkanı İsmail Taşcıoğlu, dernek olarak Eresmus üzerinden Avrupa’ya giden tüm öğrencilere destek verdiklerini ifade etti.

Kurumsal Web Tasarım

Almanya’daki Kütahyalıların kimliklerini unutturmamaya çalıştıklarını belirten Taşçıoğlu, “Dernek olarak İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi Ege Üniversitesi’nde okuyan 21 Kütahyalı öğrencimize karşılıksız burs vermekteyiz. Dünyada ve ülkemizde ekonomik çeken ihtiyaç sahibi Kütahyalı üniversite öğrencilerinin yanında ve destekçisiyiz. Burs hususunda bizlere katkı sağlamak isteyen hayırseverler de bizlere ulaşarak bu güzellik hareketine katılabilirler. Derneğimiz, Wuppertal’da yaşayan hemşehrilerimizin düğününde, vefatında ve hastane konularında her zaman yanlarında olmştur ve olmaya da devam edecektir. Ayrıca Eresmus üzerinden Almanya’ya gelen Kütahyalı öğrenci ve öğretmenlere de destek vermektedir. Üniversitede okuyan her öğrencimizin Eresmus’dan yararlanmalarını istiyoruz. Almanya ve Avrupa’yı görerek, bir çok güzel örneklerini ülkemize taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.