Dolar 32,4270
Euro 34,8896
Altın 2.436,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Başkan Şahin, “Osmaneli turnuvaların merkezi oldu”

BAŞKAN ŞAHİN, OSMANELİ’NİN TURNUVALARIN MERKEZİ OLDUĞU SÖYLEDİ

Başkan Şahin, “Osmaneli turnuvaların merkezi oldu”
2

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçelerinin 4 önemli maça ev sahipliği yapacağını söyleyerek, “Osmaneli turnuvaların merkezi oldu” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Başkan Şahin, U15, U17 Türkiye final maçlarının yanı sıra TFF U-15 Elit Ligi Türkiye Yarı Finali’nde ilçelerinde oynanacağını söyledi. Şahin, “UEFA standartlarında futbol sahalarımızı, antrenman sahalarımızı ve şehir içinde bulunan 11 adet halı sahamızı yerinde inceleyerek; ilçemizde tesisleri beğenen ve takdirle karşılayan TFF yöneticileri, Gelişim Liglerinde oynanacak en önemli müsabakaları Osmaneli’ne verdi. Osmaneli Belediyesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımız destekleri ve belediyemizin olanakları ile ilçemizde tesisleşmeye büyük önem verdik. Günlük başarılar yerine geleceğe yatırım yapıyoruz.Bir taraftan tesisleşmeyi arttırırken diğer taraftan örnek altyapımızla örnek bir kulüp olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TFF’nin ilçemizde yaptığı incelemeler sonrası Osmaneli bir çok turnuvaya ev sahipliği yapacak kapasitede görüldü. Konaklama, yemek, sosyal olanaklar ve spor tesislerimizle Osmaneli bölgemizde sporun merkezi konumuna geldi. Bilecik ASFK ve il-ilçe Gençlik Spor Müdürlüklerini verdiği desteklerle TFF’nun ilçemize verdiği değerin sonucu olarak geldiğimiz noktayı önemsiyoruz. Gelen takımlarımızın ilçemizden memnun ayrılmaları için Osmaneli Belediyesi olarak her kolaylığı göstereceğiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.