Dolar 32,3449
Euro 34,9379
Altın 2.407,46
BİST 10.218,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Başkan Ormankıran, Kur’an Kursu öğrencilerini misafir etti

Başkan Ormankıran, Kur’an Kursu öğrencilerini misafir etti
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Her yıl yaz aylarında açılan Kuran Kursu’nun öğrencileriyle keyifli vakit geçiren Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, kursa katılan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada;”Sayın kaymakamımızın himayesinde müftülüğümüzün açmış olduğu yaz kuran kursu için kendilerine teşekkür ederim. Eğer dinimizi öğreneceksek Diyanet İşleri Başkanlığımızdan, değerli hocalarımızdan öğreneceğiz. Bizler her zaman her konuda ilçemizde başta gençlerimiz ve siz değerli çocuklarımıza katkı sağlayacak çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçe Kaymakamı Özgür Kaya’nın da katıldığı yemekte konuşmasına devam eden Başkan Ormankıran; Süloğlu Belediyesi olarak Yaz Kur’an Kursunu birincilik ile bitiren öğrencilere küçük altın, ikinciye gram altın, üçüncüye de yarım gram altın vereceklerini belirterek, “İki hafta sonra bitecek olan kurslarımızdaki tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum. Bizler her zaman evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

[ad_2]