Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

BAŞKAN MENTEŞ’TEN AFYONKARAHİSAR HALKINA TEŞEKKÜR

BAŞKAN MENTEŞ’TEN AFYONKARAHİSAR HALKINA TEŞEKKÜR
2

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizdeki mitinge destek veren Afyonkarahisar halkına teşekkür etti.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen miting için gelen herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

“Afyonkarahisar tarih yazdı”

İl Başkanı Menteş, mitingin ardından yaptığı açıklamada, rekor katılım için hemşerilerine teşekkür etti. Menteş, Afyonkarahisar’ımız bugün Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğini muhabbetini en güzel şekilde gösterdi. Binlerce Afyonkarahisarlı hemşerimiz Zafer meydanına akın etti. Milletimizdeki bu coşku, bu heyecan oldukça hiçbir engel AK Parti’yi ve AK Partilileri yolundan geri çeviremez. Afyonkarahisar bugün itibarıyla Cumhuriyet tarihinde görülmedik bir kalabalık ile tarihe not düşülecek bir günü daha geçirdi. Tabiri caizse bir kez daha tarih yazdı. Bu manzara güçlü ve büyük Türkiye için birlik ve beraberliğimizin göstergesinin kanıtıdır” dedi.

“31 Mart’taki zaferinin ayak sesleri”

“Afyonkarahisar, cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingini bugün gerçekleştirdi” diyen Menteş mesajında, “Muhteşem ve kalabalık miting gerçekleşti. Katılan bütün vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da mitingden memnuniyetini ifade ederek, mutlu bir şekilde şehrimizden ayrıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız ile halkımızın hasret giderdiği inancı içerisindeyim. Yüksek bir katılım oldu. Bu miting 2024 zaferinin ayak sesleridir. Afyonkarahisar’ın siyasi tarihinde görülmemiş bir mitinge imza attık. Tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.