Dolar 32,2395
Euro 34,8111
Altın 2.430,68
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Başkan Küçükkurt: “Ordumuz bizim gözbebeğimizdir”

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ AFYONKARAHİSAR İKMAL VE GARNİZON KOMUTANI TUĞGENERAL OSMAN ALP’İ ZİYARET ETTİLER.

Başkan Küçükkurt: “Ordumuz bizim gözbebeğimizdir”
2

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, silahlı kuvvetlerin Türk milletinin göz bebeği olduğunu ifade ederek, “Afyonkarahisar halkı da bu konuda hassasiyet sahibidir” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AGC yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp’i ziyaret etti. Afyonkarahisar basın camiasının Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) her zaman destek yanında ve destekçisi olduğunu belirten Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, “Ordumuz ve ordu mensuplarımız milletçe hepimizin göz bebeğidir. Afyonkarahisar halkı da bu konuda olağanüstü hassasiyet sahibidir. Garnizon Komutanımız Osman Alp Paşamızın da şahsi hassasiyetlerinin farkında ve takipçisiyiz. Çalışmalarında destekçileri olduğunu belirterek, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.

“Büyük Zaferimizin 100’üncü yılını coşku içerisinde kutlayacağız”

Afyonkarahisar halkının Türk Silahlı Kuvvetleri’ne olan sevgi ve ilgisinden son derece memnun olduklarını belirten Tuğgeneral Osman Alp ise, “Afyonkarahisar ülkemiz ve ordumuz için müstesna bir yere sahiptir. Biz de tüm Afyonkarahisarlılara bu nedenle müteşekkiriz” dedi.

Büyük Zafer’in 100’üncü yıldönümü kutlamaları için Afyonkarahisar Valiliği’nin öncülüğünde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin de önemli planlamalar içerisinde olduğunu belirten Alp, “Büyük Taarruz ve Büyük Zaferimizin 100’üncü yılını ordu-millet dayanışması içerisinde en güzel şekilde kutlayacağız. Ziyaretin ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.