Dolar 32,3592
Euro 34,7625
Altın 2.392,75
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 20°C

Başkan Işık, halka lokma dağıttı

BAŞKAN IŞIK, HALKA LOKMA DAĞITTI

Başkan Işık, halka lokma dağıttı
2

Merhum Hacı Halil Demir’in adına bağışta bulunan ve Kütahya Belediyesi’nin organizasyonunda Ali Paşa Cami önü, Zafer Meydanı’nda düzenlenen iftar programında ve Kütahya Belediyesi hizmet binası önünde yaklaşık 10 bin kişilik lokma dağıtıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, belediye hizmet binası önünde dağıtımı yapılan lokma tezgahının başına geçerek, kendi elleriyle vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Lokma ikramı öncesinde belediye bahçesinde gençlerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Işık, Kütahyalı hemşehrilerinin Kadir Gecelerinin mübarek olmasını temenni etti.

Başkan Işık, “Mübarek Kadir Gecesi akşamında, Merhum Hacı Halil Demir adına bağışta bulunan ailesi ve Belediyemizin organizasyonunda önce Ali Paşa Cami önünde, sonrasında Kütahya Belediyemiz ve Kütahya Valiliğimizle birlikte organize ettiğimiz iftar programı ile teravih namazı sonrasında belediyemiz bahçesinde lokmalarımızı dağıttık. Rabbim dualarımızı ve hayırlarımızı kabul etsin. Merhum Halil Demir’e Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, ailesine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Işık, lokma tezgahında vatandaşlara lokma dağıtarak, kadir gecelerini tebrik etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.