Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Başkan Bakkalcıoğlu’ndan sağlık çalışanlarına çiçekli kutlama

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALAT BAKKALCIOĞLU, “14 MART TIP BAYRAMI” DOLAYISIYLA BOZÜYÜK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ OP. DR. İLHAN ZENCİRCİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Başkan Bakkalcıoğlu’ndan sağlık çalışanlarına çiçekli kutlama
2

Kendisi de aynı zamanda bir doktor çocuğu olan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İlhan Zencirci, İlçe Sağlık Müdürü Büşra Özmen ve Bozüyük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Caner Cerrah’ı makamlarında ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Ziyaretlerinde Hastane Başhekimi Zencirci, ilçe Sağlık Müdürü Özmen ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Cerrah ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı, çiçek ve çikolata takdim etti. Ayrıca ilçede görevlerini fedakârca yapan ve pandemi döneminde canı pahasına mücadele eden tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının da Tıp Bayramlarını kutlayan Başkan Bakkalcıoğlu “Tek gayesi insan yaşamı ve sağlığı olan kıymetli Türk hekimleri, ebe, hemşire, sağlık memurlarımızın ve bütün sağlık çalışanlarının çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi, onlara mesleklerinin saygınlığına yakışır, rahat çalışabilecekleri ortam ve imkânların sağlanması en büyük dileğimdir. Bu kutsal ve onurlu görevi yapan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başta ilimiz ve ilçemizde olmak üzere ülkemizin dört bir yanında fedakârca hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.