Dolar 32,5576
Euro 34,8984
Altın 2.434,51
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Başkan Bakkalcıoğlu: “Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’nin yanındayız”

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALAT BAKKALCIOĞLU VE DERNEK BAŞKANI OĞUZ YAVUZ

Başkan Bakkalcıoğlu: “Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’nin yanındayız”
2

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, kültürlerini, gelenek ve göreneklerini yaşatan ve gelecek nesillere aktaran Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Başkan Bakkalcıoğlu, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Sizlerin yöremizde, ilçemizdeki değeri bizim gönlümüzce çok derin. Bunu hepiniz biliyorsunuz ve sizlerle ilgili her konuda her aşamada yanınızda olacağımızı iyi bilmenizi isterim” dedi.

Olağan genel kurul toplantısında yeniden seçilen Dernek Başkanı Oğuz Yavuz ve yeni yönetim kuruluna görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bakkalcıoğlu çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu daha sonra dernek üyelerinin istek ve taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı, belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve projelerini anlattı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.