Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Başkan Bakkalcıoğlu, Birlik ve Beraberlik Şenliği ile yağmur duasına katıldı

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, BİRLİK VE BERABERLİK ŞENLİĞİ İLE YAĞMUR DUASINA KATILDI

Başkan Bakkalcıoğlu, Birlik ve Beraberlik Şenliği ile yağmur duasına katıldı
2

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, hafta sonu düzenlenen Birlik ve Beraberlik Şenliği ile yağmur duasına katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Başkan Bakkalcıoğlu, ilk olarak Göynücek Köyü’nde düzenlenen Birlik ve Dayanışma Günü programına katılarak Göynücekli hemşehrileri ile buluştu. Göynücekliler Derneği tarafından köy meydanında düzenlenen etkinlikte Mevlid-i şerif okunarak dualar edildi. Katılımcılar birbirinden eğlenceli yarışmalar ve müzik eşliğinde gün boyu doyasıya eğlendi. Etkinlikte vatandaşları selamlayarak onlarla sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, bu tür etkinliklerin geleneklerin yaşatılması, birlik ve beraberliğin arttırılması açısından önemli olduğunu belirtti. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca kendilerini misafir eden Dernek Başkanı Şenol Bahçe ve tüm Göynüceklilere teşekkür etti.

Başkan Bakkalcıoğlu ardından Cihangazi Köyü’ne hareket ederek Cihangazi Köyü Camii Yaptırma Derneği tarafından köyün piknik alanında gerçekleştirilen yağmur duası etkinliğine katıldı. Burada da tüm katılımcıları selamlayan Başkan Bakkalcıoğlu Cihangazili hemşehrileri ile sohbet etti. Etkinliğin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bakkalcıoğlu “yapılan duaların kabul olmasını temenni ediyor, bereketli bir dönem diliyorum.” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.