Dolar 32,2984
Euro 34,9874
Altın 2.447,65
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 25°C

Başkan Ataça Zi̇yaretler

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DT. AHMET ATAÇ’I, MARANGOZLAR VE MOBİLYACILAR ODASI İLE ÜMRANİYE VE ÇEVRE KÖYLERİ DERNEĞİ YÖNETİCİLERİ ZİYARET ETTİ.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ile Ümraniye ve Çevre Köyleri Derneği yöneticileri ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren meslek odalarının temsilcileri ile hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Kalkan ve yönetimi de Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Kalkan, Başkan Ataç’a oda faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi. Başkan Ataç da konuklarına teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Ümraniye ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Faruk Tomak ve yönetimi ile dernek üyeleri Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Başkan Ataç’a konukları dernek faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi. Tomak, “Ahmet Başkanımızın bizde bambaşka bir yeri vardır ve köyümüzün fahri hemşehrisidir. Yıllardır iç içe ve beraberiz. Bugün de bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.