Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda hizmet her noktaya eşitçe dağılıyor”

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DT. AHMET ATAÇ, KIRSAL MAHALLELERE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARETLER KAPSAMINDA EĞRİÖZ MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU. BAŞKAN ATAÇ, “TEPEBAŞI’NDA HİZMET, HER NOKTAYA EŞİTÇE DAĞILIYOR. KALİTELİ BELEDİYECİLİK, SADECE MERKEZE DEĞİL, HER NOKTAYA ULAŞIYOR” DEDİ. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DT. AHMET ATAÇ, KIRSAL MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELMEYİ SÜRDÜRÜYOR.

Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda hizmet her noktaya eşitçe dağılıyor”
2

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kırsal mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Eğriöz Mahallesi sakinleri ile buluştu. Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda hizmet, her noktaya eşitçe dağılıyor. Kaliteli belediyecilik, sadece merkeze değil, her noktaya ulaşıyor” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kırsal mahalle sakinleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Son olarak Eğriöz Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Ataç, Eğriöz Mahalle Muhtarı Mustafa Mihaliç ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Buluşmada Başkan Ataç, Muhtar Mihaliç ve Eğriözlüler ile mahallede gerçekleştirilen belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Muhtar Mihaliç, mahalle sakinleri adına Başkan Ataç’a teşekkür etti.

Başkan Ataç: Kenti ve kırsalı ile daha güzel günlere

Başkan Ataç, kırsal mahallelere ulaştırılan belediye hizmetlerine değinerek, “Kırsal mahallelerimiz, eski ismiyle köylerimiz bizim ayrılmaz bir parçamız. Tepebaşı’nda hizmet her noktaya eşitçe dağılıyor. Kaliteli belediyecilik, sadece merkeze değil, her noktaya ulaşıyor. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın hizmet alma hakları, bizim için en az kent merkezinde yaşayanlarınki kadar kutsal. Bu anlayış ile çalışıyoruz. Ekiplerimiz ile birlikte, köylerimiz mahalle statüsü kazandığı günden bu yana fedakarca bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımız da belediyemizin hizmetlerinden herhangi bir aksaklık yaşamadan faydalanıyor. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde, kenti ve kırsalı ile daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Yıldızhan, Tepebaşı Belediye Meclis Üyeleri Nazan Erşahin ve İbrahim Kökdere ile Eskişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler’in de bulunduğu buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.